Begin met bloggen

Doormiddel van het schrijven en delen van deskundige inhoud die betrekking heeft op je bedrijf vergroot je je bekendheid, krijg je volgers en word je gezien als een expert. Al deze factoren helpen anderen te laten zien waarom jij de juiste persoon bent om contact mee te maken.

Deel, deel en deel nog meer – maar wees strategisch

Deel artikelen met je connecties om hen te laten weten dat je aan hen denkt. De sleutel is om strategisch te zijn en te weten wanneer je moet inchecken met connecties doormiddel van echte hallo. Je moet selectief en strategisch zijn want het is een drukke wereld en niet iedereen wil gebombardeerd worden met je blog of artikel. Maak het dus de moeite waard.

Verbinden en bouwen

Een manier om je netwerk te vergroten is door er regelmatig connecties aan toe te voegen. Maar hoe dan?

Volg mensen/klanten die interessant (kunnen) zijn voor je bedrijf. Daarnaast kun je deelnemen aan LinkedIn-groepen waarin kennis over bepaalde zaken wordt gedeeld.

Connecties maken binnen LinkedIn-groepen:

Wie deelt content en gebruikt LinkedIn consequent? Maak allereerst contact met die mensen. Connecties maken via de persoonlijke weg:

Wanneer je iemand in het echte leven hebt ontmoet die een goede professionele connectie zou kunnen zijn, zoek dan naar die persoon op LinkedIn en neem contact op.

Met bovenstaande tips maak je alweer een eerste stap naar het vergroten van je LinkedIn bereik!

Share