fbpx

Inspiratie

Kennis, tips
& meer

Content Creatie

4 manieren om jouw brandvoice tot leven te brengen op je website

Je brandvoice is de persoonlijkheid van je merk. Het wordt bepaald door zaken als je toon, je woordkeuze, je stijl en meer. Maar hoe definieer je je brandvoice? En wat is de beste manier om het in jouw website op te nemen?

LEES MEER
Inspiratie

De gids voor een perfecte landingspagina

Benieuwd hoe je een landingspagina ontwerpt, schrijft en test die bezoekers in leads omzet? Lees dan snel meer in deze blog.

Terwijl je op internet surft en manoeuvreert, bezoek je de hele tijd landingspagina’s. Een landingspagina kan de aangewezen pagina zijn waarnaar je wordt geleid wanneer je op een advertentie klikt. Het kan ook de pagina zijn die volgt op een call-to-action-knop.Ongeacht hoe je op een landingspagina ‘landt’, het doel is om je aan te moedigen om te converteren naar een lead of klant. Om die reden zijn landingspagina’s unieke krachtige componenten van de digitale marketingstrategie van een bedrijf.

LEES MEER
Inspiratie

3 manieren waarmee je je bereik op LinkedIn kunt vergroten

Laat je bedrijf groeien en gebruik je LinkedIn profiel om je online aanwezigheid op te bouwen en meer vertrouwde connecties te maken. LinkedIn is een platform met ontzettend veel mogelijkheden. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

LinkedIn doet een aantal dingen beter dan welk ander platform dan ook op dit moment: het verbindt professionals op een fijne en gemakkelijke manier. Wanneer je gezien wilt worden als een expert in jouw vakgebied, dan is LinkedIn de juiste keuze. Aanbevelingen, duidelijke overzichten van eerder werk en geïntegreerde cv’s en werkvoorbeelden maken LinkedIn tot een ongeëvenaard hulpmiddel voor geweldige connecties.

Een aantal tips om je bereik te vergroten:

 

LEES MEER
Inspiratie

Een aantal tips voor e-mailmarketing

We hebben allemaal wel eens e-mails ontvangen die we onmiddellijk hebben verwijderd, gemarkeerd als spam of helemaal hebben genegeerd. Als dit met je e-mails gebeurt, is het fijn om te begrijpen waarom. Misschien grijp je niet effectief de aandacht van je publiek. Zolang je je abonneelijsten niet harteloos spamt, is e-mailmarketing een ongelooflijk krachtig hulpmiddel om berichten rechtstreeks naar je klanten en prospects te sturen. Het versterkt de klantrelaties en herinnert uw prospects eraan om contact met je op te nemen.

LEES MEER
Schrijf je in voor onze blog

Blijf op de hoogte van de laatste tips

  Ik ben geïnteresseerd in

  het privacy statement

  meer INSPIRATIE

  Kennismaken

  Sparren
  over jouw
  uitdaging?

  Neem contact op