fbpx

Websites

Snel,
modern
en effectief

Nieuwe
website of
re-design?

Wij hoeven het belang van een goede website niet uit te leggen aan je. Ook jij doet eerst onderzoek online voor je iets aanschaft. En als je niet binnen enkele seconden vindt wat je zoekt, haak je af. Denk bij je eigen website daarom goed na over webdesign, structuur, content en techniek. Geen idee waar te beginnen? Ons team aan specialisten staan voor je klaar.

Van thema
tot maatwerk website

Voor we aan de slag gaan met het webdesign, willen we eerst een goed beeld krijgen van jouw bedrijf, je budget, doelstellingen en verdere wensen voor je website. Waarom heb je een website nodig? Wat voor uitstraling en indeling moet het krijgen? Verzorg je zelf alle teksten en fotografie? Welk CMS heeft je voorkeur? Een korte intake doet wonderen. Vervolgens komen wij met een plan van aanpak en stappenplan!

Onze werkwijze

Om het proces voor een website op maat van ontwerp tot oplevering zo efficiënt mogelijk te houden, zijn we open en transparant over de te nemen stappen. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van je website, kaderen we het daarom zoveel mogelijk af in fases. Zodat we je stap voor stap kunnen meenemen in het ontwerpproces en daarmee naar de livegang van jouw website.

Wat wil je precies vertellen en waar? Lever je zelf alle content aan? Wij starten met de indeling (wireframe) van je website, voor we het ontwerp in duiken.

 • Briefing
 • Content aanleveren
 • Huisstijl aanleveren
 • Wireframe opzetten

We starten het ontwerpproces en vullen alle pagina’s in op basis van het goedgekeurde wireframe. Naast een desktopversie ontwikkelen we ook een mobiel ontwerp, om je een zo compleet mogelijk beeld te geven.

 • UX/Design
 • Desktop & Mobiel
 • Copy

Nu is het tijd om het ontwerp om te zetten in een responsive website. Door middel van html/css codering bouwen we het geheel op en richten we het CMS zo in dat je na livegang zelf tekst en beeld eenvoudig kunt aanpassen.

 • Development
 • Vullen website
 • Testen
 • Livegang!

Hosting,
domein
& onderhoud

Naast de eenmalige kosten voor de website verzorgt The Marketing Unit ook de hosting en maandelijks onderhoud van de website. Daar krijg je het volgende voor terug: beveiligde website (SSL certificaat), dagelijks back-ups website, e-mail service, automatische updates plug-ins. Wij beseffen dat een website nooit ‘af’ is en zijn altijd bereikbaar mocht je ergens tegenaan lopen of bijvoorbeeld willen uitbreiden. Geef je het maandelijkse onderhoud aan je website qua tekst en beeld liever uit handen? Wij kunnen voor een maandbedrag de website up-to-date houden door het toevoegen van nieuwe content.

Absolute aanrader

Persoonlijk, jong en dynamisch bureau. The Marketing Unit heeft alles op maat gemaakt voor meerdere BV's en levert keer op keer top kwaliteit. Absolute aanrader!

Paul de Witt Vybe IT

Website optimaliseren?

Heb je al een website, maar wil je deze graag upgraden, uitbreiden of optimaliseren voor Google? Het her-ontwerpen van websites is één van onze specialiteiten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende analyse en prijsstelling.

Neem contact op

Kennismaken

Sparren
over jouw
uitdaging?

Neem contact op