fbpx

Content creatie

Teksten en
beelden die
raken

Content
creatie

Informeren, overtuigen en enthousiasmeren. Daar is rake content voor nodig. Content waarin jouw merk, verhaal, product of dienst aandacht krijgt. Voor het voetlicht komt. Om jouw concurrenten te snel af te zijn en omzet te genereren. De vraag is: ga jij zelf op zoek naar een copywriter, fotograaf, ontwerper, videoproducent of animator? Of tik je ons aan?

At your
(full) service

Dankzij ons (digitale) netwerk van meer dan 50 specialisten, hebben wij voor ieder vraagstuk wel een oplossing. Hieronder vind je een overzicht van de disciplines die wij bieden. Laat weten wat jij nodig hebt, dan brengen wij de werkzaamheden, uren, doorlooptijd en kosten in kaart.

Content marketing

Goede content is niet alleen bedoeld om middelen mee op te vullen. Je kunt het ook inzetten als marketinginstrument. Content in de vorm van vrijblijvende kennis is de perfecte manier om te groeien in je rol als expert. Je onderscheidt je van concurrenten en zorgt er bovendien voor dat je beter vindbaar wordt binnen Google. Afhankelijk van jouw business, kun je denken aan de volgende middelen.

blog
whitepaper
nieuwsbrief
interview
presentatie
infographic
video/vlog
brochure
podcast
magazine

Waar te beginnen? Met een plan. Helder, compact
en direct uitvoerbaar. Doen wij graag voor je.

Meer expertise graag

Veelzijdig en snel

Erg blij met onze samenwerking. The Marketing Unit is letterlijk onze externe marketing afdeling, ik kan met alles terecht bij ze.

Martin van Bokhoven MKB Boekhoudservice

Kennismaken

Sparren
over jouw
uitdaging?

Neem contact op