fbpx

Huisstijl & Identiteit

Wat maakt
jou uniek?

Van bedrijf
naar merk

Als merk moet je opvallen. Herkenbaar zijn. Vertrouwen uitstralen. Om te overtuigen, te inspireren en zo te groeien. Een goede eerste indruk is een absolute must. Want dan, en alleen dan, kun je potentiële klanten aan jouw merk binden. Wat jouw bedrijf uniek maakt, vertalen wij naar een logo, huisstijl of complete identiteit.

Logo of
complete
huisstijl

Op basis van jouw input of onze gezamenlijke intake ontwerpt The Marketing Unit de creatieve basis voor jouw bedrijf in de vorm van een logo of complete huisstijl. Heb je een opfrissing nodig van een bestaande stijl? Ons team van art directors, ontwerpers en copywriters staat 24/7 klaar voor je!

Wat is jouw verhaal?

Heb je moeite met het formuleren van jouw onderscheidend vermogen? Wat jouw bedrijf, project of product anders, beter of slimmer maakt? In een korte sessie brengen we dat samen met jou in kaart. We staan stil bij de 'Wat, Hoe, Wie, Waar en Waarom' van je bedrijf. Dit werken we vervolgens uit in een pakkende en compacte propositie die als basis dient voor al jouw communicatie.

Need
more?

Uiteraard kan The Marketing Unit ook de uitwerking van je huisstijl naar diverse andere middelen verzorgen. Wij beschikken over een internationaal netwerk met meer dan 50 specialisten, waaronder ontwerpers, DTP’ers en copywriters. Ook hebben we korte lijntjes met drukkerijen en mediabureaus.

Neem contact op

Absolute aanrader

The Marketing Unit heeft mijn bedrijf voorzien van een prachtige en unieke huisstijl! Deze basis past perfect bij mijn ambities.

Stephan den Heijer Stedax Administratie

Kennismaken

Sparren
over jouw
uitdaging?

Neem contact op