fbpx

The Marketing Unit

Full service.
High impact.

Groei als merk

Full-service, met de focus op digitale marketing. Dat is The Marketing Unit. Een smeltkroes van specialisten en talenten, uit alle hoeken van de wereld, samengebracht op één digitale plek. Opgericht om bedrijven te helpen zichzelf (online) te onderscheiden en zo te groeien als merk. Met altijd één aanspreekpunt, helder en pragmatisch advies en een hoog serviceniveau.

Waarom kies je voor ons?

1. Service

Wij doen alles met aandacht en een glimlach op het gezicht.

2. Netwerk

Wij beschikken over een internationaal team aan specialisten.

3. Prijs

Wij laten zien dat effectieve marketing niet duur hoeft te zijn.

4. Kennis

Wij helpen ondernemers graag vooruit door kennis te delen.

Samenwerken en samenbrengen

Van proactief meedenken krijgen wij energie. En wij geloven in de kracht van samenwerken en samenbrengen. Van expertises, energie en ervaringen. Alles met één duidelijk doel voor ogen: ondernemers en bedrijven vooruit helpen. Met onderscheidend vermogen, bereik én omzet.

''Wereldwijd talent is dichterbij dan ooit. In de digitale wereld is iedereen continu 'connected', waar dan ook, met wie dan ook. Zo ook The Marketing Unit, bestaande uit meer dan 50 specialisten uit verschillende landen en culturen. Een virtueel team, met één vast aanspreekpunt voor klanten, waarmee we kosten laag kunnen houden en snelle service kunnen bieden.''

Kennismaken

Sparren
over jouw
uitdaging?

Neem contact op