fbpx

The Marketing Unit

Full service.
High impact.

Groei als
merk

Full-service, met de focus op digitale marketing. Dat is The Marketing Unit. Een smeltkroes van specialisten en talenten, uit alle hoeken van de wereld, samengebracht op één digitale plek. Opgericht om bedrijven te helpen zichzelf (online) te onderscheiden en zo te groeien als merk. Met altijd één aanspreekpunt, helder en pragmatisch advies en een hoog serviceniveau.

Waarom kies je voor The Marketing Unit?

1. Service

Aandacht is de sleutel tot een
succesvolle samenwerking.
We denken pro-actief met je mee.

2. Netwerk

Door ons internationale netwerk
hebben we altijd een specialist
voor jouw uitdaging.

3. Prijs

Effectieve marketing hoeft niet
altijd gepaard te gaan met
torenhoge kosten.

4. Kennis

Wij helpen bedrijven
graag vooruit door vrijblijvend kennis
te delen en te inspireren.

Samenwerken en samenbrengen

Van proactief meedenken krijgen wij energie. En wij geloven in de kracht van samenwerken en samenbrengen. Van expertises, energie en ervaringen. Alles met één duidelijk doel voor ogen: ondernemers en bedrijven vooruit helpen. Met onderscheidend vermogen, bereik én omzet.

''Wereldwijd talent is dichterbij dan ooit. In de digitale wereld is iedereen continu 'connected', waar dan ook, met wie dan ook. Zo ook The Marketing Unit, bestaande uit meer dan 50 specialisten uit verschillende landen en culturen. Een virtueel team, met één vast aanspreekpunt voor klanten, waarmee we kosten laag kunnen houden en snelle service kunnen bieden.''

Laatste updates

The Marketing Unit

The Marketing Unit is opgericht door Tom Heijboer, een gedreven ondernemer en marketingspecialist, met ruim 10 jaar ervaring in de marketing- en communicatiebranche. Met een passie voor digitale marketing is hij werkzaam geweest bij bedrijven als T-Mobile, FPW en ARA. Binnen The Marketing Unit is hij het vaste en directe aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor advies, strategie, sales en projectmanagement.

Neem contact op

Kennismaken

Sparren
over jouw
uitdaging?

Neem contact op