fbpx

Social selling

Meer leads voor jouw bedrijf?

Nooit meer koude acquisitie

Ieder bedrijf met ambitie heeft behoefte aan een continue stroom aan leads. Eén probleem: koude acquisitie kost veel energie, tijd en daarmee geld. De vraag is bovendien of de leads die je genereert kwalitatief genoeg zijn. Met de social selling dienstverlening van The Marketing Unit automatiseren we jouw verkoop- en leadgeneratieproces en bereiken we bovendien de juiste mensen in minder tijd. We maken het zo heel eenvoudig om new business te genereren. Voor jezelf en je verkoopteam.

Maak een afspraak

Waarom social selling?

1. Slimme verkooptechniek

Social selling is een succesvolle leadgeneratie strategie. We vinden de juiste klanten, op het juiste moment met de juiste boodschap. En dat allemaal (bijna) volledig geautomatiseerd. Omdat verkopen gaat over relaties, personaliseren wij zoveel mogelijk van ons werk, zodat het minder ‘koud’ is dan traditionele acquisitie. Succes verzekerd!

2. Persoonlijke interactie
Wij richten de tooling zo in voor je dat het volledig aanstuurt op het opbouwen van vertrouwen. We gaan de interactie aan door het stellen van een vraag uit interesse. Reactie op jouw bericht? Dan kan je zelf het inhoudelijke gesprek aangaan. Wanneer een nieuwe connectie niet reageert dan volgen wíj deze verder op.
3. Meer online autoriteit

Maar hier stopt onze dienstverlening niet. Gezien onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van social media marketing en copywriting, helpen we jouw online autoriteit verder te vergroten. Hoe? Door wekelijks relevante content te delen met jouw netwerk. Denk aan recente onderzoeken, artikelen of video’s over tips, trends en interessante ontwikkelingen in de markt. Complete ontzorging dus. Het enige wat jij hoeft te doen is je inbox in de gaten te houden en je persoonlijke dashboard!

Onze agenda's stromen vol!

Dankzij de social selling tooling van The Marketing Unit zien we iedere maand nieuwe, interessante leads voor ons bedrijf binnenstromen. Dit heeft zelfs geleid tot enkele nieuwe klanten, waardoor we ons team hebben moeten uitbreiden!

Paul de Witt Vybe IT
Connectieverzoeken
Geaccepteerde verzoeken
Reacties/LinkedIn gesprekken
Kennismakingsgesprekken
img
img

Hoe werkt het?

image
1. Automatiseer

The Marketing Unit brengt jou in contact met je gewenste doelgroep door automatische connectieverzoeken en vervolgberichten. Qua inhoud, aanpak en frequentie stemmen we uiteraard alles goed af met jou. Voeg zoveel extra touch points toe als je wilt en stel de gewenste tijdsperiodes in tussen je berichten. Leun achterover en kijk hoe de leads binnenstromen!

image
2. Persoonlijk

Personaliseer jouw connectieverzoeken en vervolgberichten, om relevanter te worden en de respons te verbeteren. Behaal tot maar liefst 70% responspercentages wanneer je jouw communicatie personaliseert met de software van The Marketing Unit. En geen zorgen, wij hebben genoeg creatieve copywriters in huis om je vooruit te helpen met uitnodigende teksten!

image
3. Transparant

Alle activiteiten worden vanuit jouw persoonlijke account uitgevoerd, waardoor je optimale veiligheid, controle en transparantie behoudt. Door middel van ons handige dashboard heb je bovendien continue overzicht van het proces en de statistieken. Zo weet je 24/7 wie je connectieverzoeken accepteert, wie je een reminder kan versturen en met wie je al concreet naar een afspraak kan toewerken. Indien gewenst koppelen we ook alles aan je CRM systeem. Super handig!

Groeiplannen

Heb je meer business nodig of meer personeel? Of een combinatie van beide? Wij zijn er voor je. Plan een kennismaking in voor meer informatie over onze software en werkwijze. Dagelijks breiden we je netwerk uit met relevante profielen, gaan we de interactie aan door het tonen van interesse en bouwen we aan jouw online autoriteit door het delen van relevante content.
Sales

Jij wilt meer groei voor je bedrijf door dagelijks nieuwe connecties, leads en afspraken. Uiteindelijke kosten per maand volgen na een kennismaking en goede debrief.

 • Sales strategie
 • Uitbreiding netwerk
 • Maximaal 25 connectieverzoeken per dag
 • 3 vervolgberichten
 • Dashboard met live statistieken
 • Autoriteit opbouwen door relevante content
 • Maandelijkse evaluatie
 • Minimaal 3 maanden
Ja, deze graag!
Hires

Jij bent op zoek naar nieuw talent voor jouw bedrijf, maar hebt weinig tijd of weet niet goed waar te beginnen. Wij helpen je graag vooruit door je dagelijks onder de aandacht te brengen van potentiële kandidaten.

 • Hires strategie
 • Uitbreiding netwerk
 • Maximaal 25 connectieverzoeken per dag
 • 3 vervolgberichten
 • Dashboard met live statistieken
 • Autoriteit opbouwen door relevante content
 • Maandelijkse evaluatie
 • Minimaal 3 maanden
Ja, deze graag!

Complete
integratie &
ontzorging

Het houdt niet op bij het maken van connecties en het overzicht binnen ons dashboard. Wij kunnen je salesfunnel compleet maken door alles te koppelen met jouw CRM en/of contentmarketing systeem zoals Hubspot. Zo zorgen we ervoor dat nieuwe connecties direct doorgestuurd worden naar jouw systeem. Ook kunnen wij je helpen bij andere vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. Neem een kijkje bij onze andere expertises!
Neem contact op

FAQ

Dat klopt inderdaad. De handelingen verrichten we vanuit jouw persoonlijke LinkedIn profiel, zodat jij direct een persoonlijke band met jouw doelgroep kan opbouwen en zo kan werken naar een duurzame relatie.

Dat doen we samen met jou tijdens een kort intakegesprek. We stellen je enkele vragen over doelstellingen, doelgroep(en), je bedrijf, etc. en vertalen dit naar een strategie en voorstel op maat.

Eerlijk? Dat hangt er van af:

 • Verkoop je B-2-B?
 • Heb je een goed beeld van jouw ideale doelgroep?
 • Kun jij een flinke groei in new business meetings aan?

Als jij bovenstaande vragen positief beantwoord, dan is dit een no-brainer voor je. Boek een kennismaking met ons om je definitief te overtuigen!

Verkoop je meer B-2-C? Dan zijn er betere oplossingen voor je. Ook daarin kunnen we assisteren.

Het is handig, maar niet noodzakelijk om een eigen LinkedIn Sales Navigator abonnement aan te schaffen. Wij gebruiken Sales Navigator als basis voor de doelgroep lijsten. Indien wij onze eigen Sales Navigator licenties inzetten voor jou zitten hier een aantal kleine nadelen aan. We kunnen bijvoorbeeld niet specifiek filteren binnen jouw tweedegraads netwerk (vrienden van vrienden).

Wij zien onze dienstverlening als een langetermijnstrategie. Het vullen van een salespipeline heeft tijd nodig. Na een periode van drie maanden kan er een realistisch beeld geschetst worden of de campagne naar verwachting presteert.

Uiteraard stemmen wij de contentstrategie eerst af met jullie. De content baseren wij op jouw eigen content, video’s en kennisartikelen geschreven door derde partijen en actualiteiten gerelateerd aan jouw branche. We nemen het maandelijks door en passen aan waar nodig.

Kennismaken

Sparren
over jouw
uitdaging?

Neem contact op